'Max Huiberts kennende zal hij niet heel veel spelers laten gaan'

Reacties

Na een goed seizoen in de Conference League en de Eredivisie staan meerdere spelers van AZ in de belangstelling van (internationale) clubs. Sam Beukema was deze zomer de eerste speler die een transfer maakte. De 24-jarige verdediger vertrok naar Bologna, maar is niet bang dat zijn voormalige club volledig leegloopt.

'Max Huiberts kennende zal hij niet heel veel spelers laten gaan'
© Pro Shots

Naast Beukema staan ook Milos Kerkez en Tijjani Reijnders op de nominatie om een transfer te maken naar de Serie A. Reijnders geniet interesse van AC Milan, terwijl Kerkez hoog op het verlanglijstje van Lazio staat. 'Maar Max Huiberts (directeur voetbalzaken, red.) kennende zal hij niet heel veel spelers laten gaan', reageert Beukema in gesprek met Voetbal International.

'Het is dubbel. Ik gun mijn oude ploeggenoten de stappen die ze wensen en ik gun AZ een zo sterk mogelijke selectie. Maar het zou echt fantastisch zijn als ik mijn eerste competitiewedstrijd tegen Tijjani ga spelen. Als dat allemaal rondkomt, dan heeft het zo moeten zijn.'

Lees in de nieuwe editie van Voetbal International en op VI PRO het volledige verhaal met Sam Beukema over zijn ontwikkelplan en transfer naar Bologna.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.