Mauro Júnior voegt zich bij Antony en Neres na Olympische uitverkiezing

Reacties

De goede prestaties van PSV'er Mauro Júnior zijn ook in zijn vaderland Brazilië niet onopgemerkt gebleven. De linkspoot is geselecteerd voor de Olympische ploeg, waarvoor eerder Ajax-aanvallers David Neres en Antony al werden opgeroepen.

Mauro Júnior voegt zich bij Antony en Neres na Olympische uitverkiezing
© Pro Shots

Brazilië Onder-23 neemt komende zomer (als het goed is) deel aan de uitgestelde Olympische Spelen in Tokio. Het verdedigt daar de titel, aangezien vier jaar geleden in eigen land het goud werd veroverd. Ter voorbereiding op dat toernooi speelt de ploeg in november twee oefenwedstrijden, tegen de Olympische ploegen van Saoedi-Arabië en Egypte. Trainer André Jardine selecteerde in eerste instantie al Antony en Neres, maar daar is nu dus een derde Eredivisionist bij gekomen. Omdat middenvelder Pedrinho (Benfica) is afgehaakt met een blessure aan zijn linkervoet, is Mauro Júnior alsnog bij de groep gehaald.

De Olympische ploeg komt tussen 9 november en 17 november bij elkaar. Ook bekendere namen als Marcos Antônio, Maycon, Dodô, Tetê (allen van Shakhtar Donetsk), Caio Henrique (AS Monaco), Gabriel Magalhães (Arsenal), Bruno Guimarães (Olympique Lyon), Luiz Felipe (Lazio), Reinier (Borussia Dortmund, gehuurd van Real Madrid), Matheus Cunha (Hertha BSC) en Rodrygo (Real Madrid) zijn opgeroepen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.