Mattsson houdt ondanks prachtgoal geen goed gevoel over aan zijn debuut

Het debuut van Magnus Mattsson bij FC Kopenhagen is dinsdagavond niet onopgemerkt gebleven. De 24-jarige Deen luisterde zijn eerste wedstrijd in dienst van de Deense grootmacht op met de gelijkmaker in het Champions League-duel met Manchester City. Een goede uitgangspositie voor de return zit er desondanks niet in.

FC Kopenhagen
1 - 3
Manchester City

Het sprankje hoop dat er bij een 1-2 nederlaag misschien nog leefde, werd in blessuretijd weggevaagd door een goal van Phil Foden. Een 1-3 nederlaag goedmaken op het veld van de wereldkampioen, dat is schier onmogelijk. Mattsson weet dat, en de van NEC overgekomen smaakmaker heeft de smoor in.

'Dat ze hier in blessuretijd scoren is het belangrijkste. Een 1-2 was een aardig resultaat geweest, maar dit is heel bitter. Ze scoren vlak voor rust en dan ook nog in de blessuretijd, dat is natuurlijk jammer', aldus een sippe Mattsson tegenover Viaplay, dat in Denemarken de uitzendrechten voor de Champions League heeft. Natuurlijk werd de debutant ook naar zijn goal gevraagd, een gelijkmaker met hulp van een flaterende Ederson.

'Ik weet niet wat hun keeper doet, maar de bal werd van richting veranderd en kwam op de rand van de zestien zo te liggen dat ik hem in de lange hoek kon schieten. Dat was mooi. Het is leuk om de ploeg te kunnen helpen met goals, maar op dit moment doet dat er weinig toe. Ik heb het gevoel dat we hier meer uit hadden moeten halen.'