Debutant Mattsson schildert Kopenhagen naast Man City

Reacties

Magnus Mattsson zal zijn debuut bij FC Kopenhagen van zijn levensdagen niet vergeten. De Deen heeft de stand namens zijn nieuwe club zonet op 1-1 gebracht in de Champions League-wedstrijd tegen de kampioen van Europa, Manchester City.

Debutant Mattsson schildert Kopenhagen naast Man City
© Ziggo Sport
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen
1 - 3
Manchester City
Manchester City

Met een beetje hulp van Ederson, overigens. De keeper van de ploeg van Pep Guardiola leverde de bal zomaar in. Een eerste poging werd nog geblokt, waarna Mattsson, gekomen van NEC, zijn finest hour beleefde. De bal kwam perfect in zijn baan gerold, Mattsson twijfelde niet en roste de bal hard en stijlvol buiten het bereik van Ederson: 1-1, zo zag Parken vol ongeloof.

Vol ongeloof omdat City de 35 minuten voor die gelijkmaker de veruit betere ploeg was geweest. Kevin De Bruyne had de blauwhemden op voorsprong getild, maar de bezoekers hadden er makkelijk vier of vijf kunnen maken. Inmiddels staat het ook alweer 1-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.