Matchfixing-veroordeling Mechelen moet Verrips naar Premier League helpen

Reacties

De matchfixing-zaak blijft KV Mechelen achtervolgen. Michael Verrips gebruikt het nu als breekijzer om een transfer af te dwingen.

Matchfixing-veroordeling Mechelen moet Verrips naar Premier League helpen

Verrips verraste deze week KV Mechelen door niet te komen opdagen voor de training. De doelman die afgelopen seizoen een van de pijlers onder het succes was, liet Malinwa in het duister tasten over de precieze reden. Volgens Het Laatste Nieuws bracht een aangetekende brief uitsluitsel. Verrips beriep zich op matchfixing – waarvoor Mechelen is veroordeeld – om zijn contract op te zeggen.

Zonder gebonden te zijn aan Mechelen wil Verrips naar verluidt aan de slag in de Premier League. Sheffield United heeft volgens Belgische media zijn zinnen gezet op de 22-jarige Nederlander. Malinwa hoopt nog met de doelman tot een vergelijk te komen, maar de toekomst van de doelman lijkt niet Achter de Kazerne te liggen.

KV Mechelen heeft een oplossing gevonden voor de keeperproblemen die met de absentie van Verrips waren ontstaan. Yannick Thoelen (29) is overgenomen van AA Gent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.