Koffers pakkende Verrips laat KV Mechelen verbijsterd achter

Reacties

KV Mechelen heeft een flink keepersprobleem door een onverwachte stap van Michael Verrips, die zonder bericht niet kwam opdagen en zijn spullen al had gepakt.

Koffers pakkende Verrips laat KV Mechelen verbijsterd achter

Verrips (22) heeft ondanks een doorlopend contract er nimmer een geheim van gemaakt hogerop te willen. Alleen had KV Mechelen niet verwacht dat de Gelderse doelman het op deze manier zou proberen af te dwingen.

Terwijl de spelers zich dinsdag opmaakten voor de training, was Verrips de grote afwezige. Een dag eerder had hij onder het mom nog iets nodig te hebben zijn kledingkastje inclusief zijn voetbalschoenen leeggemaakt, hetgeen wijst op een definitief afscheid. Alleen de clubleiding weet van niets, zo melden de Belgische media.

De absentie van Verrips brengt KV Mechelen in personele problemen. De achttienjarige Arno Valkenaers is daardoor de enige inzetbare doelman voor de seizoenouverture tegen Zulte-Waregem van zaterdag. Tweede keuze Bram Castro is nog geblesseerd, waar Sodiane Bouzian op weg is met Jong Marokko.

Verrips stond afgelopen zaterdag nog onder de lat bij KV Mechelen in de strijd met RC Genk om de Belgische Super Cup. Mogelijk was dat ook het laatste optreden voor de goalie, die afgelopen seizoen een van de pijlers onder het succes van Malinwa was. Standard Luik wordt genoemd als een bestemming.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.