Martínez stuurt Ciman naar huis

Reacties

Laurent Ciman heeft het Belgische trainingskamp op het WK in Rusland verlaten. Bondscoach Roberto Martínez heeft de ervaren verdediger in principe niet meer nodig, nu Vincent Kompany en Thomas Vermaelen fit genoeg lijken.

Martínez stuurt Ciman naar huis

De Rode Duivels melden op de officiële kanalen dat Ciman zaterdag teruggekeerd is in België en tot zondagavond als stand-by kan worden opgeroepen. De centrale verdediger ging als 24ste selectielid van België mee naar Rusland, in afwachting van het herstel van Kompany (liesblessure) en Vermaelen (hamstringblessure).

Het tweetal lijkt maandag nog niet in actie komen tegen Panama, de eerste tegenstander van België op het WK. Desondanks loopt Martínez op de zaken vooruit door Ciman naar huis te sturen. De Spanjaard vertrouwt erop dat Leander Dendoncker of Dedryck Boyata (voorheen FC Twente) een driemansdefensie kan vormen met Toby Alderweireld en Jan Vertonghen op maandag. De verwachting is dat Boyata gaat spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Groep G: tijd dringt voor gouden generatie België, verfrissing bij Engeland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.