Martínez maakt opnieuw indruk bij United, Malacia niet foutloos

Reacties

De verdediging van Manchester United heeft zaterdagmiddag indruk gemaakt op Engelse media. Zij zagen dat Lisandro Martínez aan de zijde van uitblinker Raphaël Varane opnieuw een prima wedstrijd speelde. Ook Tyrell Malacia voldeed in defensief opzicht.

Martínez maakt opnieuw indruk bij United, Malacia niet foutloos
© Imago
Southampton
Southampton
0 - 1
Manchester United
Manchester United

United hield tegen Southampton (0-1) voor het eerst onder manager Erik ten Hag de nul, terwijl de eerste drie Premier League-duels nog zeven tegengoals opleverden. The Daily Mail stelde dan ook dat de achterhoede indruk maakte op St. Mary's en beloont Diogo Dalot, Raphaël Varane en Martínez allemaal met een 8, terwijl Malacia ook een ruime voldoende scoort (7).

'Martinez werd vaak onder druk gezet na de openingsgoal van United, maar hij doorstond dat goed en zorgde ervoor dat Ché Adams de hele middag weinig aan bod kwam', schrijft de tabloid over de Argentijnse ex-Ajacied. Ook Malacia deed zijn defensieve taak tegen Mohamed Elyounoussi. 'Maar in de eerste helft verstuurde hij wel een paar onnauwkeurige passes.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De regionale krant Manchester Evening News is wat kritischer en gaf Varane de credits voor de eerste clean sheet in de Premier League sinds 2 mei, de Fransman krijgt als enige een 8. 'Het is makkelijk om te zien waarom Erik ten Hag hem vrijdag 'immens' noemde. Met zijn autoriteit straalde hij rust uit aan de zijde van Lisandro Martínez'. De Argentijn krijgt een 7 voor een solide optreden.

The Sun is een andere mening toegegaan. De Britse sensatiekrant vond dat de 1 meter 75 kleine Argentijn bij voorzetten een paar keer werd gered door Varane en dat Adams hem het leven zuur maakte door constant in zijn nek te zitten. 'En die tactiek werkte.' Met een 5 voor Martínez staat The Sun alleen. Sky Sports geeft de Argentijn eveneens een 8, net als Varane.

Malacia wordt door het tv-station met een 7 beoordeeld. Over de voormalig linksback van Feyenoord is The Sun met een 6 positiever gestemd. 'Hij maakte in de openingsfase een paar fouten in balbezit, maar met zijn harde, faire tackles zal hij de United-fans bevallen.' Malacia wordt bij MEN ook beoordeeld met een 6, omdat hij in de eerste helft bijna een tegengoal veroorzaakte met balverlies op eigen helft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.