Martínez blijft wachten op Kompany en Vermaelen

Reacties

Vincent Kompany en Thomas Vermaelen missen ook de tweede groepswedstrijd van België, zaterdag tegen Tunesië. De verdedigers zijn nog niet wedstrijdfit.

Martínez blijft wachten op Kompany en Vermaelen

Dedryck Boyata behoudt daardoor zijn basisplaats. De voormalig verdediger van FC Twente deed het prima tegen Panama. 'Als je het goed doet, mag je in het team blijven', zei bondscoach Roberto Martínez volgens Sporza op zijn persconferentie. 'Boyata heeft dat ook verdiend.'

Vermaelen heeft wel al met de groep meegetraind, maar is nog niet klaar om zijn rentree te maken. Kompany is nog niet zo ver in zijn revalidatieproces. Op de verdedigers na kan Martínez beschikken over een volledig fitte selectie.

Yannick Carrasco en Thomas Meunier maakten tegen Panama geen overtuigende indruk, maar hoeven volgens Martínez niet te vrezen. 'Ze hebben het in het verleden heel goed gedaan', zei Martínez. 'Ik hou van hun speelstijl en ik beslis niet op basis van een wedstrijd. Ze hoeven zich geen zorgen te maken.'

Vooralsnog is het erg rustig in het Belgische kamp: van relletjes is geen sprake. Martínez is er blij mee. 'We willen saai zijn. We zijn een voetbalploeg en zijn in Rusland om te voetballen. We willen geen kranten vullen met dingen die niet belangrijk zijn', aldus de Spanjaard.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.