'Martens laat Barcelona woedend achter bij vertrek naar Parijs'

Reacties

Lieke Martens zet waarschijnlijk op korte termijn haar handtekening onder een driejarig contract bij Paris Saint-Germain. De manier waarop de Oranje-international naar Parijs is vertrokken, is volgens Spaanse media niet goed gevallen bij Barcelona.

'Martens laat Barcelona woedend achter bij vertrek naar Parijs'
© Pro Shots

Martens zou donderdag namelijk zonder Barcelona in te lichten naar de Franse hoofdstad zijn afgereisd om de medische keuring te ondergaan bij haar toekomstige club. Telefoontjes van vertegenwoordigers van de kampioen van Spanje heeft ze volgens Sport onbeantwoord gelaten, tot woede van de Catalaanse grootmacht. Ook Mundo Deportivo stelt dat 29-jarige aanvaller gisteren zonder Barça te informeren naar Parijs is afgereisd voor de medische check.

Het contract van Martens bij Barcelona loopt af, waardoor ze transfervrij kan overstappen naar PSG. Volgens de berichtgeving in Spanje kreeg 133-voudig international vorig jaar al de eerste aanbieding om haar verbintenis te verlengen. Een handtekening bleef ondanks positieve signalen uit. Vervolgens hoorde de club lang niks meer van de Nederlandse. Inmiddels heeft ze Barça volgens Mundo Deportivo wel ingelicht over haar voornemen te vertrekken.

In mei werd al duidelijk dat de toekomst van Martens in Frankrijk ligt. Destijds meldde Le Parisien dat PSG met haar een akkoord had bereikt over een transfervrije overstap. En die is opvallend te noemen, aangezien de vrouwentak van de Parijse miljoenenclub nog moet aanhaken bij de absolute top. Barça staat daar al. Afgelopen seizoen werd het kampioen van Spanje zonder ook maar een punt te morsen. In de Champions League-finale was Olympique Lyon te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.