Marokko op rozen: Ziyech straft blunder van keeper genadeloos af

Reacties

Hakim Ziyech heeft Marokko donderdagmiddag op voorsprong geschoten in de wedstrijd tegen Canada. De sterspeler profiteerde van een fout van keeper Milan Borjan en schoot de bal van afstand in een leeg doel.

Marokko op rozen: Ziyech straft blunder van keeper genadeloos af
© NOS

Canada
Canada
1 - 2
Marokko
Marokko

In de vierde minuut reageerde Borjan op een korte terugspeelbal van Steven Vitória. De doelman kwam ver zijn doel uit, maar liet na om de bal ver weg te trappen. Hij speelde die voor zich uit en zag dat Ziyech het leer oppikte. De aanvaller twijfelde geen moment en plaatste de bal met veel gevoel over Borjan.

Marokko moet minstens een punt pakken om zeker te zijn van een plek in de achtste finale. Bij een overwinning eindigt Marokko als eerste, indien Kroatië niet wint van België.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep F Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Marokko
3
2
1
0
4-1
+3
7
2
Kroatië
3
1
2
0
4-1
+3
5
3
België
3
1
1
1
1-2
-1
4
4
Canada
3
0
0
3
2-7
-5
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.