Marcelo moet flink boeten na 'jij bent erg slecht' tegen scheidsrechter

Reacties

Carlo Ancelotti kan in de Copa del Rey voorlopig niet beschikken over Marcelo. De verdediger is door de tuchtcommissie van de Spaanse voetbalbond voor drie wedstrijden geschorst.

Marcelo moet flink boeten na 'jij bent erg slecht' tegen scheidsrechter
© Pro Shots
Elche
Elche
nv
1 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Marcelo liep donderdag in de bekerwedstrijd tegen Elche na 102 minuten tegen een rode kaart aan na een overtreding op Tete Morente, die in de ogen van Jorge Figueroa Vázquez was doorgebroken. De scheidsrechter trakteerde Marcelo dan ook op een directe rode kaart.

Marcelo reageerde verbolgen en riep 'jij bent erg slecht' naar de arbiter, zo blijkt uit het scheidsrechtersrapport. Verder noteerde Figueroa Vázquez in het rapport: 'Na hem meerdere keren te hebben gewaarschuwd dat hij moet stoppen met protesteren en schreeuwen, zei hij: "ik schreeuw tegen jou omdat ik daar zin in heb".'

De uitsluiting levert Marcelo één duel schorsing op, maar vanwege zijn commentaar op de leiding komen daar twee duels bij. Marcelo moet de twee kwartfinalewedstrijden tegen Athletic Club missen, en de mogelijke eerste ontmoeting in de halve finale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.