Manu laat contract ontbinden en sluit speciaal akkoord met Ludogorets

Reacties

Elvis Manu kan transfervrij op zoek naar een nieuwe club. De 28-jarige aanvaller heeft zijn contract met Ludogorets laten ontbinden. Zo komt er na anderhalf jaar een einde aan het Bulgaarse avontuur van de voormalig Feyenoorder.

Manu laat contract ontbinden en sluit speciaal akkoord met Ludogorets
© Pro Shots

Manu tekende in augustus 2020 bij Ludogorets na enkele jaren in Turkije te hebben gespeeld. In zijn eerste seizoen in Bulgarije was de linksbuiten succesvol met tien goals en vijf assists in 32 duels. Manu maakte in de Europa League-wedstrijd tegen LASK Linz een hattrick, maar zijn ploeg verloor wel met 4-3.

Dit seizoen stond de teller bij Manu op zes goals. Hij stond sinds oktober echter al droog en moest het in de laatste maanden van 2021 vooral doen met invalbeurten. In de laatste wedstrijden van het kalenderjaar zat hij een schorsing uit.

Ludogorets laat Manu nu transfervrij gaan, maar houdt mogelijk nog wel geld aan de aanvaller over. Op de clubwebsite spreken de Bulgaren van een speciale overeenkomst met Manu. De speler maakt een vastgesteld bedrag over op het moment dat hij een contract tekent bij een andere club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.