Mannen in vorm Minteh en Paixão geven Feyenoord vleugels

ADVERTORIAL - Het doel voor Feyenoord zondagmiddag is een zo goed mogelijk gevoel overhouden aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, een week voor de bekerfinale tegen NEC. Kunnen Yankuba Minteh en Igor Paixão zich een week na hun glansrol in De Klassieker weer laten zien? Zij staan centraal in de eerste Voetbal International Special van Unibet!

Mannen in vorm Minteh en Paixão geven Feyenoord vleugels
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
0 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Met de Voetbal International Special wordt ingespeeld op de actualiteit. Er is voor gekozen om een verhoogde quotering aan te bieden rond de twee spelers die zo in de schijnwerpers stonden bij de historische Feyenoord - Ajax. Er heeft dit seizoen weleens kritiek geklonken op de buitenspelers van de Rotterdammers, maar tegen de rivaal floreerden ze. Minteh scoorde twee keer en gaf een assist en Paixão was ook twee keer trefzeker in de wedstrijd die Feyenoord met 6-0 won.

De speciale weddenschap met een verhoogde quotering is als volgt: Yankuba Minteh & Igor Paixão scoren samen minstens twee keer (4.00). Het maakt niet uit hoe de goals tussen de twee verdeeld zijn. Stel dat Minteh twee keer scoort en Paixão het net niet weet te vinden tegen Fortuna, dan is de weddenschap ook goed.

De van Newcastle United gehuurde Minteh was dit seizoen in de Eredivisie al negen keer trefzeker. Sinds eind februari is het rendement omhooggegaan. De negentienjarige rechtsbuiten van Feyenoord scoorde zes keer in zijn laatste zeven competitieoptredens. Efficiënter worden en betere keuzes maken aan de bal waren voor hem de volgende stappen in zijn veelbelovende ontwikkeling.

Overige Uniboosts bij deze wedstrijd

- Beide teams scoren & meer dan 3.5 doelpunten in de wedstrijd: 3.75
- Kaj Sierhuis scoort: 5.00
- Mats Wieffer meer dan 0,5 schoten op doel: 2.50

De vier jaar oudere Paixão staat in zijn tweede Eredivisie-seizoen ook op negen goals. De Braziliaan was dit seizoen niet altijd zeker van een basisplaats, maar lijkt met doelpunten weer vertrouwen van Arne Slot te hebben gewonnen. Paixão scoorde vijf keer in zijn laatste vijf Eredivisie-wedstrijden en mocht in de laatste drie competitiewedstrijden telkens starten.

Zie jij de twee Feyenoorders hun sterke optreden tegen Ajax in Sittard een passend vervolg geven? Dan is deze weddenschap een mooie kans! De verhoogde quotering is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder. Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's