Mané wil met tweede zege op Ajax 'wonder' volbrengen

Reacties

Sadio Mané, de linksbuiten van Red Bull Salzburg, verdedigt met zijn ploeg in eigen huis een 3-0 voorsprong tegen Ajax. De Senegalees zou graag nog eens stunten en de Amsterdammers donderdagavond met een tweede overwinning uitschakelen.

Mané wil met tweede zege op Ajax 'wonder' volbrengen

Mané zal met veel plezier terugdenken aan de heenwedstrijd van vorige week donderdag. Mede dankzij een treffer van de 21-jarige aanvaller (de 0-2) werd Ajax getrakteerd op een 3-0 thuisnederlaag waar niets op af te dingen viel. 'Of we Ajax vertrapt hebben? Vertrappen vind ik wat overdreven. We hebben ze nooit in hun spel laten komen vanwege onze hoge verdediging.'

'Het was een van onze beste wedstrijden van het seizoen. Zo'n overwinning is heel goed voor de moraal. En dankzij de vroege doelpunten, werd het veel makkelijker', blikte hij terug tegenover Kicker.

Hij ziet de return echter niet als een verplichte formaliteit. 'Het is geen gemakkelijke opgave. Ajax is nog altijd een grote club in Europa. We moeten ons niet door de heenwedstrijd laten misleiden. Ze zullen alles proberen om ons te verslaan in Salzburg', vertelde Mané.

'Maar wij hebben onze troeven die we daar tegenover kunnen zetten. En waarom zouden we niet nog een tweede keer van Ajax winnen? Met een tweede zege willen we een wonder volbrengen', sprak hij strijdlustig over de return van donderdagavond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.