Manchester United vult keepersbestand aan na vertrek Romero

Reacties

Manchester United heeft zijn keepersgilde uitgebreid met Tom Heaton. De 35-jarige sluitpost komt over van Aston Villa, waar zijn contract donderdag afliep.

Manchester United vult keepersbestand aan na vertrek Romero
© Pro Shots

Heaton verloor afgelopen seizoen de concurrentiestrijd van Emiliano Martínez en keepte in Premier League-verband welgeteld nul duels. Het seizoen daarvoor reikte de drievoudige Engelse international tot twintig competitie-optredens voor de club uit Birmingham.

Manchester United zocht een extra doelman omdat Sergio Romero is vertrokken. Met David de Gea en Dean Henderson aan boord is de kans niet bijzonder groot dat Heaton veel wedstrijden zal keepen.

Voor Heaton is het sowieso een romantische transfer: de goalie stond tussen 2005 en 2010 al onder contract bij The Red Devils nadat hij er ook al het laatste deel van zijn opleiding had genoten. Een debuut bleef destijds uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.