Manchester City spreekt vertrouwen uit in NAC-eendagsvlieg Muric

Reacties

Manchester City stuurt Arijanet Muric opnieuw op huurbasis weg. De Engelse kampioen benadrukt dat het nog wel veel vertrouwen heeft in de doelman, die zijn contract heeft verlengd.

Manchester City spreekt vertrouwen uit in NAC-eendagsvlieg Muric

Muric heeft voor drie jaar bijgetekend bij City en ligt nu tot de zomer van 2024 vast in het Etihad Stadium. In het komende seizoen gaat de twintigjarige keeper aan de slag bij Nottingham Forest, uitkomend in het Championship. Bij die club mag de doelman vlieguren gaan maken.

Vorig seizoen was het de bedoeling dat Muric dat bij NAC Breda zou gaan doen. Na één wedstrijd werd de international van Kosovo echter teruggehaald naar City, omdat Claudio Bravo een zware blessure opliep. Muric maakte het seizoen af als stand-in van eerste doelman Ederson Moraes en beleefde zijn mooiste moment in de kwartfinale van de strijd om de League Cup. In de penaltyserie tegen Leicester City keerde Muric de strafschoppen van James Maddison en Caglar Söyüncü.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.