'Manchester City en Gvardiol akkoord, vraagprijs nog struikelblok'

Reacties

Josko Gvardiol en Manchester City zouden akkoord zijn over een langdurig contract voor de Kroatische verdediger in Engeland, enkel de onderhandelingen met zijn club RB Leipzig moeten nog worden afgerond.

'Manchester City en Gvardiol akkoord, vraagprijs nog struikelblok'
© Pro Shots

Dat meldt Kicker zondag. De jonge verdediger zou in Leipzig hebben verteld dat het zijn wens is om een transfer te maken, maar in zijn huidige contract zit geen vast bedrag waarvoor Gvardiol deze zomer opgepikt kan worden. Er zal dus onderhandeld moeten worden. Het Duitse sportblad weet te melden dat de clubleiding van Die Roten Bullen best tot praten bereid zijn, maar er moet wel serieus geld op tafel komen. Het zou gaan om een bedrag van om en nabij de honderd miljoen euro.

De gesprekken zullen daarmee nog wel even duren, want ook voor het schatrijke team van Pep Guardiola zou dit iets unieks zijn. Honderd miljoen werd er immers nog nooit voor een verdediger uitgegeven, de duurste achterhoedespeler tot nu toe staat overigens ook in Manchester onder contract. In 2019 legde Manchester United ruim 85 miljoen euro op tafel om Harry Maguire over te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.