Manager Tottenham heeft slecht nieuws over Van de Ven

Reacties

Micky van de Ven moet voorlopig toekijken bij Tottenham Hotspur. De hamstringblessure die de verdediger deze week opliep houdt hem maanden aan de kant, vertelde manager Ange Postecoglou vrijdag. Van de Ven viel daardoor al af voor de definitieve selectie van het Nederlands elftal.

Manager Tottenham heeft slecht nieuws over Van de Ven
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 4
Chelsea
Chelsea

Van de Ven viel maandag uit in de derby tegen Chelsea en schreeuwde het uit van de pijn. Postecoglou verklaarde dat zijn speler een hamstringblessure heeft opgelopen. 'Hij zal er een flinke tijd uit liggen. Ik verwacht zeker een aantal maanden', verklaarde de Australische trainer op het clubkanaal van Spurs.

De 22-jarige Van de Ven maakte afgelopen zomer de overstap van VfL Wolfsburg naar Tottenham. In Londen werd hij al snel basisspeler. Hij kwam tot nu toe tot twaalf optredens. Postecoglou vertelde overigens dat ook James Maddison pas in het nieuwe jaar weer inzetbaar is. De middenvelder kampt met een enkelblessure. Richarlison moet ongeveer een maand toekijken.

Oranje
Tijdens de vorige interlandperiode maakte Van de Ven nog zijn debuut in Oranje. Bondscoach Ronald Koeman deed in beide interlands, tegen Frankrijk en Griekenland, een beroep op de revelatie van de Premier League. In de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Ierland en Gibraltar ontbreekt hij nu echter, terwijl Oranje juist in die duels plaatsing voor het eindtoernooi kan afdwingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. van de Ven
Meer over M. van de Ven
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.