Manager die 22 spelers zag komen schiet in de lach na transfervraag

Reacties
Manager die 22 spelers zag komen schiet in de lach na transfervraag
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het gepromoveerde Nottingham Forest baarde deze zomer opzien door stevig in de beurs te blazen: voor 150 miljoen euro haalde de ploeg van Steve Cooper twee volledige elftallen aan nieuwe spelers. Een tactiek die lijkt te werken: de club staat na woensdagavond voor het eerst in maanden weer boven de rode streep.

Na afloop van de winstpartij tegen Southampton kreeg manager Steve Cooper een vraag over transfers, en hij hield het niet meer. Cooper kreeg even de slappe lach, waarmee hij leek te willen vragen of de 22 zomerse versterkingen nog niet voldoende waren geweest. Even later zette hij de deur toch op een behoorlijke kier voor een of meerdere nieuwe rekruten.

‘Als we denken dat iemand ons beter maakt en de club wil het doen: geweldig. Maar ik weet hoe het gaat, als ik gevraagd word naar de transfermarkt denken de mensen hetzelfde. O jee, daar heb je Forest weer, die gaan heel veel spelers halen. Maar nu is de situatie heel anders dan in de zomer.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.