Man Utd-supporters belonen Ronaldo opnieuw met een prijs

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft bij Manchester United de prijs voor Doelpunt van het Seizoen gekregen. De eerste goal die de 37-jarige Portugees maakte in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur is verkozen tot mooiste doelpunt.

Man Utd-supporters belonen Ronaldo opnieuw met een prijs
© Pro Shots

Ronaldo stal de show op 12 maart in de clash met Tottenham Hotspur. Dankzij drie goals van de routinier werd met 3-2 gewonnen door United. Voor veel toeschouwers was het hoogtepunt de 1-0 van de spits. Fred speelde de bal met buitenkant rechts naar Ronaldo, die niet aarzelde en de bal vanaf 25 meter voorbij Hugo Lloris in de linkerbovenhoek knalde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De volley waarmee Ronaldo scoorde in de uitwedstrijd tegen Tottenham eindigde als tweede in de verkiezing. De prijs voor Doelpunt van het Seizoen is al de tweede bekroning van dit weekend voor de sterspeler. Zaterdag werd bekend dat Ronaldo gekozen is tot Speler van het Jaar bij de nummer zes van Engeland.

De winst van Ronaldo bij de twee supportersverkiezingen onderstreept de populariteit van de vedette op Old Trafford. Ook voor hem begint binnenkort een volledig nieuwe periode door de aanstelling van Erik ten Hag. De blikvanger zei vorige maand al uit te kijken naar de samenwerking met de Nederlandse manager. Ronaldo heeft bij United nog een contract tot medio 2023.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.