Man Utd shopt verrassend in China bij invullen van Rashford-vacature

Reacties

Odion Ighalo moet de personele problemen voorin bij Manchester United oplossen. De Nigeriaanse spits wordt door de Engelse topclub gehuurd van Shanghai Shenhua. Daarmee keert Ighalo (30) terug in de Premier League.

Man Utd shopt verrassend in China bij invullen van Rashford-vacature
© Pro Shots

De aanvalsleider speelde in het verleden 55 Premier League-duels voor Watford, waarin hij zeventienmaal scoorde. De verdeling van die doelpunten is bijzonder: in het seizoen 2015/16 scoorde Ighalo aan de lopende band en eindigde hij op zestien goals, in het seizoen daarop scoorde hij slechts één keer in achttien duels. Begin 2017 vertrok Ighalo naar China, waar hij voor Changchun Yatai tekende. Een jaar geleden maakte hij de overstap naar Shanghai Shenhua, waarvoor hij vorig jaar tien keer scoorde in de Chinese competitie.

Manchester United hoopt dat Ighalo zijn productieve dagen in de Premier League kan herbeleven. Manager Ole Gunnar Solskjaer kan voorlopig geen beroep doen op Marcus Rashford, waardoor de beleidsbepalers van Manchester United zich genoodzaakt zagen om zaken te doen op de winterse transfermarkt. Eerder werd met Bruno Fernandes al een aanvallende versterking gehaald.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.