Man Utd moet het zonder Ronaldo zien te rooien tegen Aston Villa

Reacties

Cristiano Ronaldo ontbreekt in de selectie van Manchester United in het duel met Aston Villa. Zijn afwezigheid komt een dag nadat manager Ralf Rangnick nog had aangegeven een beroep te kunnen doen op de Portugees.

Man Utd moet het zonder Ronaldo zien te rooien tegen Aston Villa
© Pro Shots
Aston Villa
Aston Villa
2 - 2
Manchester United
Manchester United

Donderdag kwamen berichten naar buiten dat Ronaldo een nieuwe en onbekende blessure op had gelopen. De sterspeler van de kwakkelende grootmacht was al niet helemaal okselfris en zou donderdag na de nieuwe klachten naar huis zijn gestuurd.

Rangnick leek vrijdag de zorgen weg te nemen, maar reserveerde geen plekje voor Ronaldo in de wedstrijdselectie. De Duitser zei dat de heupblessure Ronaldo nog parten speelt. 'Hopelijk kan hij woensdag weer spelen', aldus Rangnick. 

Ronaldo miste eerder al het FA Cup-duel van The Red Devils tegen Villa van maandag, toen kampte hij ook al met heupklachten. Woensdag wacht het volgende duel al voor United, dan op bezoek bij Brentford.

Donny van de Beek moet het tegen de ploeg van Steven Gerrard opnieuw met een reserverol doen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.