Man Utd maakt roemloos afscheid van Lingard officieel

Reacties

Na 22 jaar laat Jesse Lingard Manchester United achter zich. Hij kwam in 2000 in de jeugdopleiding terecht, haalde het eerste elftal, maar neemt toch met een bittere nasmaak afscheid van de club. Dit omdat er eigenlijk geen afscheid was dit seizoen.

Man Utd maakt roemloos afscheid van Lingard officieel
© Pro Shots

Het leverde veel verontwaardiging op aan het einde van het seizoen. Man Utd speelde tegen Brentford zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen, spelers als Nemanja Matic, Juan Mata en Edinson Cavani kregen allemaal nog wat speeltijd om afscheid te nemen op Old Trafford. Lingard bleef de hele wedstrijd op de bank en moest zo buiten de lijnen afscheid nemen van de fans. De broer van Lingard reageerde woedend op Instagram.

Woensdag maakte Man Utd het vertrek van Lingard officieel. Hij verlaat de club met 232 wedstrijden achter zijn naam, waarin hij 35 keer scoorde. Lingard debuteerde op 16 augustus 2014 onder manager Louis van Gaal, hij werd in totaal vijfmaal verhuurd door Man Utd. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.