Man Utd haalt nieuwe leidinggevende voor Ten Hag weg bij aartsrivaal

Reacties

Omar Berrada wordt de nieuwe algemeen directeur van Manchester United. Dat is zaterdagavond bevestigd door de Engelse recordkampioen. De transfer is pikant, want United heeft Berrada opgehaald bij Manchester City, de gezworen vijand van de club.

Man Utd haalt nieuwe leidinggevende voor Ten Hag weg bij aartsrivaal
© Pro Shots

 United was op zoek naar een nieuwe algemeen directeur sinds de intrede van INEOS, dat zich vorige maand voor een kwart inkocht bij de club. Richard Arnold verliet direct daarna zijn post. Berrada wordt op Old Trafford verantwoordelijk voor zowel de financiële als de sportieve kant van de club, en dus zal hij de leidinggevende van manager Erik ten Hag worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Berrada werkte dus bij City, waar 'chief football operations officer' zijn functienaam was, en wordt gezien als één van de cruciale pilaren onder het huidige succes. Zo zou hij een belangrijke rol hebben gespeeld bij de zeer succesvolle transfer van Erling Haaland naar de club. Eerder deed hij ervaring op bij Barcelona. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.