Man Utd doet goede zaken, zeer kort optreden Van de Beek

Reacties

Manchester United heeft donderdag een grote stap gezet richting de halve finale van de Europa League. De eindwinnaar van 2017 zette Granada opzij.

Man Utd doet goede zaken, zeer kort optreden Van de Beek
© Pro Shots
Granada
Granada
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Nog maar twee seizoenen geleden rond deze tijd moest Granada alle zeilen bijzetten om promotie af te dwingen naar La Liga. Nu is de equipe van trainer Diego Martínez een trotse Europa League-kwartfinalist. Om de halve eindstrijd te bereiken, zal Granada volgende week echter voor de zoveelste keer in de recente clubhistorie moeten stunten.

Manchester United is namelijk duidelijk in het voordeel na de overwinning in het Estadio Nuevo Los Cármenes. Niet dat The Red Devils imponeerden. De 0-1 van Marcus Rashford (die fraai aannam en knap afrondde na een lange bal van Victor Lindelöf) gold eigenlijk als het enige hoogtepunt in de eerste helft. Spraakmakend - zeker omdat er natuurlijk nog geen publiek aanwezig mocht zijn - was wel een kort optreden van een streaker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook in de tweede helft viel er bitter weinig te beleven. Granada zocht de aanval, maar United-doelman David de Gea werd maar weinig op de proef gesteld. Aan de andere kant leken de bezoekers, waar Donny van de Beek in de 85ste minuut als invaller zijn opwachtig maakte, wel tevreden te zijn met de magere overwinning, die vlak voor tijd meer statuur kreeg. Bruno Fernandes benutte een penalty nadat hij zelf het slachtoffer was geworden van een overtreding.

Enige zorg voor United is dat Harry Maguire, Luke Shaw en Scott McTominay allen geschorst zijn voor de return.

Lees ook de verslagen van Dinamo Zagreb - Villarreal en Arsenal - Slavia Praag:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.