Man United heeft bijna beet: Mount bevestigt Chelsea-vertrek

Reacties

De transfer van Mason Mount naar Manchester United komt steeds dichterbij. Op Instagram maakte de 24-jarige middenvelder dinsdag zijn vertrek bij Chelsea bekend.

Man United heeft bijna beet: Mount bevestigt Chelsea-vertrek
© Pro Shots

Mount beschikte bij The Blues nog over een eenjarig contract. Beide partijen bereikten geen overeenstemming over een nieuwe verbintenis en daar lijkt United van te gaan profiteren. Duidelijk is dat Mount de deur op Stamford Bridge in ieder geval achter zich dicht trekt. Dat laat de 36-voudig international weten op Instagram.

'Na de speculatie van de laatste zes maanden zal dit niet als een verrassing komen. Maar dat maakt het niet makkelijk om te vertellen dat ik bij Chelsea vertrek', zegt Mount in de video. De middenvelder laat in het midden waar hij zijn carrière vervolgt, maar licht alvast een tipje van de sluier op. 'Ik weet dat sommigen niet blij zullen zijn met mijn beslissing, maar ik doe wat het beste voor me is.'

Mount is na Kai Havertz, N'Golo Kanté, Mateo Kovacic en Edouard Mendy de volgende speler die Chelsea verlaat. Opvallend is dat na Havertz (Arsenal) en Kovacic (Manchester City) ook Mount op het punt staat om naar een directe concurrent te verkassen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.