'Man United bereikt akkoord met De Gea, maar trekt aanbod toch weer in'

Reacties

Opvallend nieuws van The Athletic: Manchester United en David de Gea waren akkoord over contractverlenging, maar de club heeft het aanbod toch weer ingetrokken.

'Man United bereikt akkoord met De Gea, maar trekt aanbod toch weer in'
© Pro Shots

Manchester United is al langer bezig om het aflopende contract van De Gea te verlengen, maar bereikt daarover maar geen akkoord met de keeper. Op 30 juni is hij transfervrij. Volgens The Athletic was De Gea met Manchester United akkoord over het verlengen van zijn verbintenis, maar is de club daar toch op teruggekomen. In plaats daarvan kreeg de doelman een nieuw contract aangeboden met een lager salaris dan hiervoor. De Gea heeft het niet geaccepteerd. Ondertussen lonkt een transfer naar Saoedi-Arabië.

Naar verluidt was De Gea akkoord met een 'drastische vermindering' van zijn salaris. Waarom Manchester United zich ineens teruggetrokken heeft, wordt niet vermeld. De club heeft in ieder geval geen krabbel onder de overeenkomst gezet. Het nieuwe aanbod van Manchester United is zoals gezegd (nog) niet geaccepteerd door De Gea. De doelman houdt zijn opties open.

Op de achtergrond lijkt Manchester United bezig met een mogelijke opvolger voor De Gea. De naam van Andre Onana (Internazionale) gaat nadrukkelijk rond op Old Trafford.

Bekijk hier al onze video's
Meer David de Gea
Meer over David de Gea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.