'Geduld De Gea begint op te raken: 32-jarige doelman denkt aan pensioen'

Reacties

Het seizoen 2023/24 is al een aantal weken onderweg, maar David de Gea heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. De Spaanse sluitpost zou inmiddels voorzichtig aan een pensioen denken.

'Geduld De Gea begint op te raken: 32-jarige doelman denkt aan pensioen'
© Pro Shots

Komt er geen aanbieding om eerste doelman te worden bij een grote club, dan houdt De Gea het volgens The Guardian voor gezien. De 32-jarige keeper heeft al verschillende aanbiedingen naast zich neergelegd. Ook het grote geld in Saoedi-Arabië kon hem niet verleiden. De Gea houdt ondertussen zijn conditie en peil en hoopt nog altijd op een goed aanbod.

Wat De Gea vooral hoopt te vinden, is een trainer die hem onvoorwaardelijk vertrouwen schenkt. Daar ontbrak het de doelman aan bij Manchester United, waar hij teleurgesteld zou zijn geraakt in Erik ten Hag. De Nederlander haalde met Andre Onana een nieuwe doelman. Dat betekende dat De Gea zijn plek onder de lat verloor.

De Gea kreeg nog een nieuw contract tegen lagere voorwaarden aangeboden, maar wees dat af en kon uiteindelijk geen afscheid nemen van het publiek op Old Trafford.

De Gea maakte bij Manchester United plaats voor André Onana, die beter bij de beoogdes speelstijl van manager Erik ten Hag moet passen.

Bekijk hier al onze video's
Meer David de Gea
Meer over David de Gea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.