Man City houdt Bernardo Silva uit handen van Barcelona

Reacties

Bernardo Silva speelt dit seizoen gewoon bij Manchester City. De geruchten rondom de Portugees namen met de week toe, maar hij maakte aan alle onduidelijkheid een eind door een nieuw contract te ondertekenen bij de winnaar van de treble.

Man City houdt Bernardo Silva uit handen van Barcelona
© Pro Shots

Silva stond nog twee jaar onder contract bij Man City, daar heeft hij nu een jaar aan vastgeplakt. Met name Barcelona zal balen van de gang van zaken, de Catalanen waren druk om de financiële middelen bij elkaar te krijgen om Silva los te weken bij Man City.

President Joan Laporta en sportief directeuren Mateu Alemany en Deco van Barcelona hadden naar verluidt al hun goedkeuring gegeven voor een deal, maar Man City bleek slagvaardiger in de contractonderhandelingen.

Silva speelt sinds 2017 in Engeland en speelde vorig seizoen zijn tweehonderdste wedstrijd in de Premier League. Hij won de Engelse competitie vijfmaal en voegde vorig seizoen de Champions League-winst aan zijn cv toe. 'Ik heb een geweldige tijd hier gehad en ik ben blij dat ik mijn tijd hier kan verlengen. Het winnen van de treble was erg speciaal, het is prettig om deel uit te maken van een ploeg die zo hongerig is.'

Barcelona wilde de peperdure Bernardo Silva dus overnemen. In dit stuk op VI PRO beschrijven we de financiële cijfers van de club

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.