'Barcelona zet alles op alles voor komst Bernardo Silva'

Reacties

Bernardo Silva moet de volgende versterking van Barcelona worden. Volgens Mundo Deportivo zijn alle beleidsbepalers bij Barcelona het er over eens dat de Portugees de ideale aanwinst is nu Ousmane Dembélé naar Paris Saint-Germain vertrekt.

'Barcelona zet alles op alles voor komst Bernardo Silva'
© Pro Shots

De transfer van Dembélé naar PSG moet nog officieel bevestigd worden, maar achter de schermen wordt al doorgepakt bij Barcelona. Bronnen bevestigen dat Xavi zich al langer hard maakt voor de komst van de 28-jarige aanvallende middenvelder. President Joan Laporta en sportief directeuren Mateu Alemany en Deco hebben inmiddels ook hun goedkeuring gegeven.

Bij de kampioen van Spanje wordt gezocht naar de beste financiële constructie om Silva los te weken bij City. De speler zelf zou veel interesse hebben in een overstap. Hij sprak eerder zijn verlangen om terug te keren naar Zuid-Europa al uit. Pep Guardiola heeft hem de belofte gedaan dat City zal meewerken aan een transfer als er een redelijk voorstel komt. Bij Barcelona wordt er vanuit gegaan dat de manager zich aan die belofte houdt.

Silva speelde eerder voor Benfica en AS Monaco. Hij werd vijf keer kampioen van Engeland met City en won vorig seizoen de Champions League met The Citizens. Zijn contract in Manchester loopt nog door tot medio 2025.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.