Malouda ontdekt op Twitter eigen ontslag

Reacties

FC Zürich heeft de samenwerking met Florent Malouda al na anderhalve maand beëindigd. De Zwitserse club meldt op de officiële website dat 'in onderling overleg' is besloten om vroegtijdig uit elkaar te zijn. Malouda heeft daar zelf echter heel andere gedachten over.

Malouda ontdekt op Twitter eigen ontslag

De 38-jarige Malouda, voormalig aanvaller van onder anderen Olympique Lyon en Chelsea, was door Zürich naar Zwitserland gehaald om de trainers binnen de club een handje te helpen. De tachtigvoudig international van Frankrijk ging zowel bij het eerste elftal als in de jeugdopleiding met vooral aanvallers, maar ook met talenten die op andere posities spelen, aan de slag.

Malouda begon op 1 maart in Zürich en is anderhalve maand later niet meer nodig. Het is volgens Zürich gebleken dat de projecten waar Florent Malouda zich mee bezig hield niet passen in de koers die de club wil gaan varen en daarom is de samenwerking 'in onderling overleg' beëindigd.

Van dat onderlinge overleg lijkt echter weinig te kloppen, want Malouda werd op social media verrast door het officiële bericht dat hij niet meer welkom is bij de club. 'Echt, dat wist ik niet??', schrijft Malouda in een reactie op Twitter op de dienstmededeling van Zürich.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.