Malen vertelt in eerste Dortmund-interview over onderonsje met Haaland

Reacties

Donyell Malen heeft donderdag zijn eerste interview als speler van Borussia Dortmund gegeven. De 22-jarige Nederlander heeft zijn eerste trainingen in het BVB-tricot achter de rug.

Malen vertelt in eerste Dortmund-interview over onderonsje met Haaland
© imago

'Ik was erg blij om met de jongens te trainen, het gevoel is goed', vertelt hij op het clubkanaal in gesprek met voormalig Dortmund-verdediger Patrick Owomoyela. 'Ik ben nieuw hier, ik moet gewoon hard werken, doelpunten maken en assists geven', aldus Malen, die eerder deze week een onderonsje met Erling Haaland voerde op het trainingsveld. 

Waar ging dat over, vroeg Owomoyela zich af. 'Ik speelde vier jaar geleden tegen hem. We hadden het even over die tijd', antwoordt Malen. Hij doelt op een interland van Oranje Onder-19 tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen. Nederland won dat duel met 6-1, mede dankzij twee treffers van Malen.

Vervolgens werd Malen gevraagd of hij het met de Duisters bij PSV, onder wie Mario Götze, over Dortmund had gehad. 'Zeker, ze vroegen me telkens: "Ga je naar Dortmund?" Dat weet ik nog niet, zei ik. "Je moet zeker gaan", zeiden ze dan. "Het is een heel mooie club, het stadion is geweldig."'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Malen nieuwe partner Haaland: 'Maar hij is niet de opvolger van Sancho'
Bekijk hier al onze video's
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.