'Maldini heeft twee opties na veelbesproken vertrek bij AC Milan'

Reacties

Paolo Maldini hoeft na zijn veelbesproken vertrek bij AC Milan niet lang zonder werk te zitten. De voormalige topverdediger heeft naar verluidt aanbiedingen op zak van Paris Saint-Germain en de Italiaanse bond (FIGC).

'Maldini heeft twee opties na veelbesproken vertrek bij AC Milan'
© Pro Shots

Maldini was tot vorige maand werkzaam als technisch directeur bij Milan. Dat brak echter met de clubicoon wegens een verschil van inzicht met de nieuwe eigenaren over de te volgen koers, tot grote woede van de fanatieke aanhang van de Rossoneri.

Volgens Sky Sport Italia zien PSG en de FIGC hun kans schoon nu Maldini een vrij man is. De 55-jarige oud-international van Italië kan in Parijs aan de slag in de directie en ook bij de nationale bond zien ze een belangrijke rol weggelegd voor de iconische oud-verdediger.

Of Maldini oren heeft naar een van de twee aanbiedingen, is volgens de berichtgeving uit Italië nog niet duidelijk. De recordhouder van Milan geniet momenteel van zijn vakantie en heeft geen haast met het nemen van een beslissing.

De interesse van PSG in Maldini is niet helemaal nieuw. Tien jaar geleden werd het Milanese boegbeeld ook al eens in verband gebracht met een technische functie in Parijs. Momenteel is het transferbeleid in handen van technisch adviseur Luis Campos.

Bekijk hier al onze video's
Meer P. Maldini
Meer over P. Maldini
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.