Málaga blijft na winst subtopper in Primera División

Málaga blijft meedoen om een plaats in de voorronde van de Champions League. De ambitieuze club boog tegen Getafe een achterstand om in een 3-1 overwinning.

Dit terwijl de ploeg ging rusten met een kater. Vlak voor de onderbreking had Diego Castro Getafe namelijk op voorsprong gebracht. Málaga, waar Joris Mathijsen negentig minuten speelde en Ruud van Nistelrooy op de bank bleef, kende echter een uitstekende tweede helft.

Door treffers van Eliseu, Jérémy Toulalan en Santi Cazorla trok Málaga de zege naar zich toe. De ploeg staat nu op de vierde plaats. Levante (dat maandag speelt tegen Real Betis) en Athletic de Bilbao (zondag tegen Real Sociedad) speelden echter een wedstrijd minder en passeren bij winst Málaga weer.

Overige uitslagenReal Mallorca - Osasuna 1-1Rayo Vallecano - Racing Santander 4-2 Foto: VI Images