Makaay voor even terug bij Bayern in trainersfunctie

Reacties

Roy Makaay gaat een ploeg van Bayern München trainen. Niet dat Julian Nagelsmann, die momenteel de scepter zwaait bij het eerste, zich meteen zorgen hoeft te maken. Das Phantom is aangesteld als trainer van de FC Bayern World Squad.

Makaay voor even terug bij Bayern in trainersfunctie
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dat team, aan zijn derde jaargang toe, wordt samengesteld door middel van een soort talentenjacht voor voetballers. Talenten over de hele wereld moeten een video uploaden van hun voetbalkunsten en worden dan misschien uitgenodigd voor dit team, dat een paar weken op een internationaal trainingskamp gaat en oefenwedstrijden zal spelen, onder meer tegen Bayern Onder-19.

Makaay heeft er zin in. De gewezen topspits uit Wijchen spreekt zijn enthousiasme uit op de clubwebsite van Der Rekordmeister. 'Ik verheug me op deze unieke uitdaging met jonge spelers van over de hele wereld, van allerlei culturen. In dit project willen we het beste uit alle spelers halen en hen bij Bayern het best mogelijke platform bieden om hun droom van profvoetballer te benaderen', spreekt Makaay.

Hun dromen waren ooit realiteit voor Makaay. De spits diende Bayern tussen 2003 en 2007 en scoorde 102 keer in 178 optredens voor de Duitse grootmacht. Samen wonnen ze in 2005 en 2006 zowel de Bundesliga als de DFB-Pokal,

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.