Maher bij Twente herenigd met Verbeek: 'Gelijk een goed gevoel'

Reacties

Adam Maher is officieel speler van FC Twente. De middenvelder speelt tot en met het einde van het seizoen in Enschede en komt over van PSV. Maher is naar eigen zeggen fit en klaar om te spelen.

Maher bij Twente herenigd met Verbeek: 'Gelijk een goed gevoel'

Maandag werd bekend dat Maher het seizoen afmaakt bij FC Twente. Daar wordt hij herenigd met coach Gertjan Verbeek, die Maher liet debuteren bij AZ. Dat Verbeek nu voor de groep staat bij de huidige nummer zestien van de Eredivisie, heeft zeker meegespeeld in de transfer. 'Natuurlijk, maar ook Thomas Lam ken ik nog goed van mijn periode bij AZ', legt Maher uit op de officiële kanalen van FC Twente.

'Ik had gelijk een goed gevoel en het is een club met veel uitstraling en supporters die voor het voetbal leven. FC Twente staat nu op een positie waar het niet hoort. Ik wil graag helpen om omhoog te klimmen', vervolgt de 24-jarige speler, die direct in actie kan komen. 'Het is altijd even wennen, maar ik voel mij fit en klaar om te spelen.'

Adam Maher wordt bij FC Twente herenigd met Gertjan Verbeek.
Adam Maher wordt bij FC Twente herenigd met Gertjan Verbeek.

Van Halst
Directeur Jan van Halst is blij dat het gelukt is om Maher naar de Grolsch Veste te halen. 'Het leek aanvankelijk geen haalbare kaart, maar omdat alle partijen water bij de wijn hebben gedaan is het toch gelukt. Adam is een creatieve middenvelder, die graag de bal wil hebben. Adam en Gertjan kennen elkaar uit hun AZ-periode, waar ze beiden met een goed gevoel op terugkijken. We kijken uit naar zijn inbreng.'

FC Twente neemt Maher transfervrij over van PSV, dat het contract van de ex-AZ'er ontbond. In Eindhoven kwam hij dit seizoen maar tot één wedstrijd. Vorig seizoen werd Maher verhuurd aan Osmanlispor in Turkije. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.