Maar één aanvaller: keuzes Lampard roepen veel vraagtekens op

Reacties

Interim-manager Frank Lampard kiest bij de start van de return in de kwartfinale van de Champions League niet vol voor de aanval. Ondanks de 2-0 achterstand in het tweeluik met Real Madrid wordt bij Chelsea slechts één aanvaller opgesteld.

Maar één aanvaller: keuzes Lampard roepen veel vraagtekens op
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Aan opties geen gebrek voor Lampard. Bij Chelsea werd dit seizoen meer dan zeshonderd miljoen euro uitgegeven op de transfermarkt. Mykhailo Mudryk werd in januari voor zeventig miljoen euro weggekocht bij Shakhtar Donetsk. In dezelfde transferperiode kwam João Félix op huurbasis over van Atlético Madrid. Zij zitten allebei op de bank, net als Hakim Ziyech, Christian Pulisic en Raheem Sterling. Noni Madueke en Datro Fofana zijn vanwege de luxe niet eens ingeschreven voor de Champions League.

Lampard kiest voor de wedstrijd waarin Chelsea ruim moet winnen voor een 3-5-1-1-formatie, met Kai Havertz als enige aanvaller. Hij wordt in de rug gesteund door Conor Gallagher. Laatstgenoemde had in geen enkele van de tien laatste wedstrijden voor de terugkeer van Lampard op Stamford Bridge een basisplaats. Nu begint de 23-jarige Engelsman al voor de derde keer in vier wedstrijden onder Lampard.

'Ik sta een versteld van het gebrek aan aanvallende intenties. Waar is het scorende vermogen', zegt Sky Sports-verslaggever Lewis Jones vanaf Stamford Bridge.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.