Lyon bereidt zich met Lucas Paquetá voor op toptransfer Aouar

Reacties

Olympique Lyon wordt de laatste weken vooral in verband gebracht met uitgaande transfers, maar heeft nu ook een speler vastgelegd. Met de komst van Lucas Paquetá van AC Milan lijkt de club zich vast voor te bereiden op een vertrek van Houssem Aouar. 

Lyon bereidt zich met Lucas Paquetá voor op toptransfer Aouar
© Pro Shots

Lyon betaalt 20 miljoen euro voor de 23-jarige Braziliaanse spelmaker, die een contract tot medio 2025 heeft ondertekend. Hij komt over van AC Milan, waar hij sinds januari 2019 speelde. I Rossoneri namen Lucas Tolentino Coelho de Lima toen over van Flamengo, maar in San Siro kwam hij ondanks de hoge verwachtingen en een aardige start nooit volledig tot wasdom. Bij Lyon hoopt hij dat wél te doen.

De Franse club lijkt met deze transfer vast in te spelen op een vertrek van Aouar, net als Lucas Paquetá een aanvallende middenvelder. De door Lyon opgeleide Aouar is al sinds 2017/18 een vaste waarde bij Lyon, maar aast nu op een vertrek. Met name Arsenal is zeer geïnteresseerd in de Frans jeugdinternational, die zelf ook wel oren heeft naar een overstap naar Londen.

Naast Aouar wordt uiteraard ook Memphis Depay in verband gebracht met een vertrek. Barcelona lijkt momenteel ruimte te maken voorin, door Ousmane Dembélé te verkopen, waarna de Nederlander richting Camp Nou zou kunnen trekken.

'Memphis en Koeman liggen elkaar goed, maar Memphis en Messi...?'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.