Luuk de Jong mag zich altijd bedenken: 'Deur staat open, bal ligt bij hem'

Reacties

Het Nederlands elftal ontwaakt uit zijn zomerslaap. Voorafgaand aan de interlands tegen Griekenland en Ierland stond bondscoach Ronald Koeman de pers maandag een eerste keer te woord. Koeman gaf tekst en uitleg bij het niet meer verschijnen van Luuk de Jong. Als het aan hem ligt mag de PSV'er altijd terugkeren in Zeist.

Luuk de Jong mag zich altijd bedenken: 'Deur staat open, bal ligt bij hem'
© Pro Shots

'Luuk en ik hebben goed gesproken toen hij mij belde om definitief af te zeggen. Daar had hij zijn redenen voor, die heb ik geaccepteerd. Als hij terug wil komen, weet hij mij te vinden. Dat is aan hem. Ons contact is dusdanig goed dat hij mij wel zal bellen. Voor mij staat de deur altijd open, maar de bal ligt bij hem', aldus Koeman.

De Zaandammer gaf desgevraagd wel toe dat hij de aanvaller graag bij zijn ploeg had begroet. 'In mijn vorige periode was Luuk altijd bij de selectie', glimlachte Koeman. 'Daar zit het antwoord wel in. Ik heb Luuk naar Barcelona gehaald. Dat had hij toen zelf ook niet verwacht. Dus als hij wat terug wil doen, weet hij wat hij moet doen', knipoogde de bondscoach naar hun samenwerking in Camp Nou.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.