Lukaku krijgt trap na van Zanetti: 'We zijn heel teleurgesteld'

Reacties

Romelu Lukaku gaat niet naar Internazionale en dat zullen ze bij die club voorlopig niet vergeten. Clubicoon en directeur Javier Zanetti haalt uit naar de Belgische spits.

Lukaku krijgt trap na van Zanetti: 'We zijn heel teleurgesteld'

Het verhaal is bekend: Inter huurde Lukaku en was daarna met Chelsea in onderhandeling over een definitieve overname van de spits. Toen de club lucht kreeg van gesprekken met Juventus en Lukaku niets meer van zich liet horen, werd de deal afgeblazen. 'We zijn heel teleurgesteld', zegt Zanetti in gesprek met La Gazzetta dello Sport. 'Gezien wat we voor hem hebben gedaan, hadden we een hele andere houding verwacht. Niet alleen als professional, maar ook als man.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Natuurlijk heeft hij het recht om te gaan en staan waar hij wil, maar er was genoeg tijd om het ons te vertellen. Niemand is groter dan de club en bij het bouwen van een team moet je rekening houden met wie je toelaat in de kleedkamer', aldus Zanetti. Ondertussen heeft Lukaku nog altijd geen nieuwe club. Juventus was in hem geïnteresseerd, maar moest eerst Dusan Vlahovic verkopen voor het in actie kan komen voor de bij Chelsea overbodig verklaarde spits. 

De zoektocht van Inter naar een nieuwe spits gaat verder. Arsenal-spits Folarin Balogun, die vorig seizoen als huurling van Reims 21 keer scoorde, is niet de enige spits die in de gaten gehouden wordt. 'We zoeken iemand die doelpunten kan maken. Balogun is een van de opties, maar niet de enige', aldus Zanetti.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.