Luis Enrique kiest tijdens het WK voor Twitch voor meer spontaniteit

Reacties

Luis Enrique kiest op het WK voor een nieuwe manier van communiceren. De Spaanse bondscoach gaat Twitch gebruiken om de fans beter te bedienen.

Luis Enrique kiest tijdens het WK voor Twitch voor meer spontaniteit
© Pro Shots

Luis Enrique wil tijdens het WK een meer spontane communicatie hebben met de Spaanse fans. Twitch, een interactieve livestreaming-service, biedt hem deze mogelijkheid. 'Het idee is heel simpel', aldus de bondscoach over zijn voornemen. 'Het helpt een directe band te creëren met de fans die interesse hebben in informatie over de nationale ploeg.'

'Iedereen iets te vertellen vanuit een zeker standpunt, in dit geval de mijne of van mijn staf, zal een directe en meer spontane band creëren', vervolgde Luis Enrique, die weet dat er ruimte is voor verbetering wat zijn Twitch-sessie betreft. 'Het kan alleen maar beter worden. Het licht is nu nog niet genoeg en de microfoon is van het niveau derde klasse.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groep E Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Japan
3
2
0
1
4-3
+1
6
2
Spanje
3
1
1
1
9-3
+6
4
3
Duitsland
3
1
1
1
6-5
+1
4
4
Costa Rica
3
1
0
2
3-11
-8
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Spanje
Meer over Spanje
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.