Luis Enrique baalt van blessure Douglas

Reacties

Douglas heeft tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Chelsea (2-2) een hamstringblessure opgelopen. De 24-jarige rechtsback van Barcelona is acht weken uit de roulatie.

Luis Enrique baalt van blessure Douglas

Dat meldt de medische staf van de Catalanen op de clubwebsite. De Braziliaan, die vorig seizoen overkwam van São Paulo, moest na ruim een kwartier al naar de kant vanwege de kwetsuur. Sergi Roberto kwam in de ploeg voor Douglas.

Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel, waarna Chelsea de sterkste was in de beslissende strafschoppenserie. Trainer Luis Enrique was ondanks de uiteindelijke nederlaag redelijk tevreden, maar baalde flink van de blessure van zijn verdediger.

Hoekschoppen
'Het enige vervelende van deze wedstrijd is de blessure van Douglas', aldus de Spanjaard, die ondanks de nederlagen tegen Chelsea en Manchester United tevreden is over de tournee door Amerika. 'We hebben het opgenomen tegen topploegen, we zijn gesteund door vele fans en we hebben de club gepromoot. We gaan straks met een tevreden gevoel terug naar Barcelona.'

Ondanks het tevreden gevoel, zijn er wel aandachtspunten. 'We hadden voor dit duel pas drie hoekschoppen tegen gehad waaruit we twee treffers incasseerden. Vorig seizoen hebben we op dit vlak al progressie geboekt, maar het blijft een zwak punt van ons. We hebben niet veel grote jongens, al gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar spelers die het spel kunnen controleren in plaats van lange voetballers die sterk zijn in de lucht maar niet de wedstrijd kunnen controleren', besluit Luis Enrique.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.