Lucas Silva drukt geruchten over hartproblemen de kop in

Reacties

Lucas Silva maakt zich geen zorgen over zijn carrière na een verdacht hartfilmpje. Wel moet de Braziliaan een paar weken rust nemen op verzoek van zijn artsen.

Lucas Silva drukt geruchten over hartproblemen de kop in

Tijdens Silva's medische keuring bij zijn overgang van Real Madrid naar Sporting Lissabon kwamen er in eerste instantie hartproblemen aan het licht. Meteen werd er in de media gespeculeerd over het einde van zijn carrière, maar bij een tweede filmpje werden er nu helemaal geen afwijkingen meer geconstateerd.

Silva (23) postte daarop meteen een geruststellend bericht op zijn Instagram-account, maar de artsen houden nog een slag om de arm. Ze adviseren Silva het nog een paar weken rustig aan te doen, totdat er meer duidelijk is over de afwijkende metingen tijdens de eerste keuring. De ophanden zijnde deal met Sporting wordt daardoor pas beklonken als de gezondheid van de speler geen gevaar meer loopt.

Middenvelder Silva werd het afgelopen seizoen door Real Madrid verhuurd aan Olympique Marseille, waar hij 22 wedstrijden speelde. Silva maakte in het seizoen 2014/15 zijn debuut voor De Koninklijke, die hem in 2013 voor dertien miljoen euro had overgenomen van Cruzeiro. In totaal kwam hij tot acht duels voor de Madrilenen. Silva speelde daarnaast voor diverse Braziliaanse jeugdploegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.