Löw geeft Younes hoop: 'Frisse spelers nu nuttig'

Reacties

Hoewel Duitsland nog niet zeker is van een optreden in de halve finale van de strijd om de Confederations Cup is bondscoach Joachim Löw van plan om zondag in de afsluitende groepswedstrijd tegen Kameroen flink te rouleren.

Löw geeft Younes hoop: 'Frisse spelers nu nuttig'

'De kans bestaat dat alleen spelers in actie komen, die tot nu toe nog niet hebben gespeeld', meldde Löw na het 1-1 gelijkspel tegen Chili op de website van de Duitse voetbalbond.

Dat biedt hoop voor Amin Younes, die voorlopig slechts op de bank heeft gezeten tijdens het toernooi. 'Frisse spelers zullen nuttig zijn, ook omdat Kameroen heel fysiek speelt', schat Löw in.

De keuzeheer was zeer te spreken over het resultaat dat zijn jonge team behaalde tegen Chili. 'We moesten aantreden tegen een uitstekend elftal met spelers met veel individuele kwaliteiten. Ik vond ons zeer moedig. Het was een wedstrijd van een heel hoog niveau. Zo heel veel kansen dwong Chili niet af.'

Door een grote fout van Shkodran Mustafi, die de bal zomaar inleverde voorafgaand aan de 1-0 van Alexis Sánchez, beleefde Duitsland een valse start. 'Dat was een duidelijke fout, die schuld moet ik op mij nemen', aldus Mustafi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.