Lovren fileert critici: 'Ik ben een van de beste verdedigers ter wereld'

Reacties

Dejan Lovren heeft zijn gram gehaald tegenover iedereen die kritiek op hem heeft, of heeft gehad. De centrale verdediger van Liverpool en WK-finalist Kroatië vindt het tijd dat hij de erkenning krijgt die hij verdient.

Lovren fileert critici: 'Ik ben een van de beste verdedigers ter wereld'

Lovren kent een bijzonder goed jaar. Met zijn Engelse werkgever bereikte hij afgelopen seizoen de finale van de Champions league (waarin weliswaar werd verloren van Real Madrid), waarna hij met zijn land nu in de WK-finale staat. In de halve eindstrijd won Kroatië woensdag nota bene van Engeland, met Lovren als een van de uitblinkers. Ondanks die prima prestaties is de kritiek op Lovren ook de laatste tijd niet van de lucht.

In een interview met beIN Sports heeft de 29-jarige verdediger nu zijn gram gehaald. 'Mensen hebben geroepen dat ik een moeizaam seizoen heb gehad, maar daar ben ik het niet mee eens', stelt hij. 'Ik heb Liverpool naar de finale van de Champions League geholpen en op het WK heb ik nu hetzelfde gepresteerd met mijn nationale ploeg.'

Hoewel de aandacht bij Kroatië vooral uitgaat naar blikvangers als Luka Modric, Mario Mandzukic en Ivan Rakitic, zijn de prestaties volgens Lovren het bewijs dat hijzelf niet moet worden onderschat. 'Mensen moeten nu maar eens erkennen dat ik een van de beste verdedigers ter wereld ben, in plaats van allemaal onzin praten', aldus de centrale verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.