Loting Youth League: AZ treft Porto, Feyenoord naar Duitsland

Reacties

De UEFA heeft vrijdagmiddag geloot voor de achtste finales van de Youth League. Feyenoord werd gekoppeld aan Bayern München, titelhouder AZ stuit op FC Porto. De Alkmaarders spelen thuis en de Rotterdammers reizen af naar Duitsland.

Loting Youth League: AZ treft Porto, Feyenoord naar Duitsland
© Pro Shots

AZ won afgelopen woensdag van Atlético Madrid en plaatste zich daarmee voor de knock-outfase van de Youth League. Feyenoord zat daar al in, als groepswinnaar. AZ speelde geen poulefase: AZ en Feyenoord bewandelden allebei een ander pad in de Youth League. PSV slaagde er niet in om de laatste zestien te bereiken.

In de achtste finales wordt er per affiche maar één wedstrijd gespeeld. Datzelfde geldt voor de rondes hierna. Feyenoord neemt het op 27 of 28 februari in Duitsland op tegen Bayern München, terwijl AZ op het eigen sportcomplex FC Porto zal ontvangen.

Er werd direct doorgeloot voor de kwartfinales. De winnaar van AZ-Porto speelt daarin uit tegen de winnaar van FSV Mainz 05-Manchester City. Mocht Feyenoord Bayern uitschakelen, dan spelen de Rotterdammers thuis tegen Olympiakos of Racing Lens.

AZ-jeugd imponeert tegen Atlético Madrid: 'Zijn nu niet meer de underdog'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.