Loting Copa del Rey: zware opgave voor Barcelona

Reacties

Barcelona is bij de loting voor de achtste finale in het toernooi om de Copa del Rey gekoppeld aan Athletic de Bilbao. Real Madrid treft Elche, terwijl stadgenoten Real Betis en Sevilla tegen elkaar gaan strijden om een plek in de kwartfinale.

Loting Copa del Rey: zware opgave voor Barcelona
© Pro Shots

De confrontaties in de achtste finale van het Spaanse bekertoernooi worden beslist over één wedstrijd. Barcelona gaat op bezoek in Bilbao. De Catalanen wonnen slechts twee van hun laatste zeven uitwedstrijden tegen Athletic, dat Barça eerder dit seizoen in Estadio San Mamés op 1-1 hield. Barça rekende vorig seizoen onder Ronald Koeman in de bekerfinale wel knap af met Athletic. Mede dankzij twee goals van Lionel Messi en een treffer van Frenkie de Jong werd met 4-0 gewonnen.

Real Madrid speelt ook uit en neemt het dus op tegen La Liga-laagvlieger Elche. Valencia treft stuntclub Atlético Baleares, dat in de vorige ronde knap afrekende met Celta de Vigo. Real Sociedad neemt het op tegen Atlético Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.