Locadia barst van het zelfvertrouwen na recordtransfer

Reacties

Jürgen Locadia stelde zichzelf vrijdagavond, kort na het ondertekenen van een meerjarig contract bij Brighton & Hove Albion, voor aan de Engelse pers.

Locadia barst van het zelfvertrouwen na recordtransfer

De ex-PSV'er is de nieuwe recordaankoop van de Engelse club, dat zestien miljoen euro neerlegde voor de aanvaller. Locadia tekende tot medio 2022. 'Ik ben sterk en heb een goed schot in beide benen. Ik ben een echte doelpuntenmaker. Ik hou ervan om goals te maken en ik stop daar niet mee, dat is mijn beste kwaliteit', barst de kersverse aanwinst van het zelfvertrouwen.

Vanwege een blessure moet Locadia wachten op zijn officiële debuut, maar de in Emmen geboren aanvaller geniet nu al van zijn tijd in Engeland. 'Het is een warme club, dit moment verandert mijn hele leven. Ik kijk graag naar de Premier League op tv, het is een droom om hier te zijn. Het voelt als het juiste moment om deze stap omhoog te maken.'

Locadia maakte op 30 september 2012 zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. De spits was tegen VVV-Venlo direct goed voor een hattrick en groeide in de seizoenen daarna uit tot een belangrijke kracht. Hij speelde in totaal 127 Eredivisie-wedstrijden voor PSV, waarin hij 45 keer trefzeker was.

Recordaanwinsten Brighton  
SpelerOude clubTransfersom
1. Jürgen LocadiaPSV16
2. José IzquierdoClub Brugge15
3. Davy PröpperPSV13
4. Mathew RyanValencia6
5. Shane DuffyBlackburn Rovers5.25
'Talenten PSV staan te trappelen om de plek van Jürgen Locadia in te nemen'
'Het zal voor Jürgen Locadia soms eenzaam zijn in de spits bij Brighton'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.