Lo Celso keert met slecht nieuws vervroegd terug bij Spurs

Reacties

Giovani Lo Celso heeft het trainingskamp van de nationale ploeg van Argentinië noodgedwongen moeten verlaten. De middenvelder is met een blessure vervroegd teruggekeerd naar zijn club Tottenham Hotspur, waar hij slecht nieuws had voor de Londenaren.

Lo Celso keert met slecht nieuws vervroegd terug bij Spurs

Lo Celso speelde in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) met Argentinië vriendschappelijk tegen Chili (0-0), een wedstrijd waarin hij zeven minuten na de pauze werd gewisseld. Komende nacht zou hij met de nationale ploeg ook nog een oefeninterland tegen Mexico afwerken, maar door dat duel heeft Lo Celso een streep gezet.

Spurs laat namelijk weten dat de speler is teruggekeerd naar Londen, omdat hij tijdens het duel met Chili een heupblessure heeft opgelopen. Die kwetsuur houdt hem naar verwachting tot het einde van de maand oktober aan de kant, zo verwacht de club. Dat is een hard gelag voor Tottenham, aangezien het hoge verwachtingen had van zomeraanwinst Lo Celso.

De club die normaliter amper de portemonnee trekt, haalde in de afgelopen transferwindow Tanguy Ndombélé (van Olympique Lyon) en de Argentijn (van Real Betis, zij het via een speciale constructie) naar Londen, in een poging aansluiting te vinden bij de échte topploegen. Voorlopig moet de club het nu dus doen zonder de Argentijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.